susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_1993

Det där med intervaller och tuffa pass i tröskelfart. Vad är det som gör att jag har så oerhört svårt för att pressa mig det där lilla extra och uthärda lite blodsmak och mjölksyra? Har det någonting att göra med att jag började träna ganska sent i livet och aldrig utövat någon lagsport med uppstyrda hårda träningpass? Eller har jag bara helt enkelt inte tillräckligt med pannben? Ibland känner jag bara för att skita i de där blodsmakspassen och mysa runt på mina morgonjoggar som jag älskar. Men sen kommer vi till den faktorn att jag VILL utvecklas som löpare, jag VILL bli snabbare, jag VILL träna upp en bättre löpteknik osv.

IMG_5092

Så nu finns det en plan för varje vecka där både intervaller och tröskelträning ingår. I tisdags sprang jag 3-minutersintervaller. 6×3 mintuter hård löpning närmare bestämt. En minuts vila mellan intervallerna. Kroppen var pigg så allt satt i skallen. När passet var klart var jag trött. Trött men TRÖTT! Kroppen kan bättre men då måste skallen vara med också. Så jag kommer slita vidare. Just nu bokför jag varje pass för att verkligen försäkra mig om att utvecklingkruvan går uppåt.

IMG_5180

Nästa snabba pass blir på fredag. Men innan dess ska jag myscykla i solen med mina Ö-vänner och DET ser jag verkligen fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s