susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Gänget Bunn

Jag älskar vackra Visingsö, men det är verkligen en nödvändighet att komma härifrån ibland. Framförallt när man som vi bor på samma ställe som vi jobbar. Så idag fick jag några timmar ledigt på förmiddagen och kunde hänga med mina kära Ö-vänner över till fastlandet för att cykla.

Groupie

Det talades om en solskensrunda. En lugn, fin ”snackisrunda” på cykel i solen. Kan inte påstå att det blev det direkt. Fart, fläkt, backar, blodsmak och snabb cyklingen på platten beskriver mer dagens cykelpass. Flera av oss slet ganska hårt stundtals. Men den positiva andan som råder i det här gänget gör att man aldrig någonsin ger upp och peppen som alla generörst delar med sig av gör underverk. Jag kände mig på så himla bra humör när jag rullade hem efter dagens sex mil med det här toppengänget. En extra endorfinkick så här mitt i en annars ganska hektisk vardag var precis vad jag behövde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s