susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Grymma gänget

Nu har det här grymma gänget hängt med varandra från morgon till kväll i snart en hel vecka. Bästa kusinghänget på en fin sommarö som visat sig från sin bästa sida. Jag är så glad att mamma, Åsa och alla barnen fick fint väder under sin vistelse här hos oss. Den enda jag kunde önskat mig lite mer av den här veckan är ledig tid för mig att vara med på deras äventyr. Men det är ändå en fröjd att se dem ha så roligt med varandra och jag är glad och tacksam över att få ha dem här.

Craft:cykelIdag blev det dock en lång dag i stan för min del. Höstens uppdrag börjar fyllas på och idag avverkades några planeringsmöten inför det. Jag tog med mig cykeln över och hur konstigt det än låter så cyklade jag mellan mina möten och satt sen helt sonika i cykekläder och konfererade. Givetvis hade jag förankrat detta i förväg och ibland tror jag nästan att det kan vara lite inpirerande för de jag träffar att se hur man kan göra för att få till träningen i ett späckat schema. Idag lyckades jag i alla fal skrapa ihop över nio mil under hela dagen och det är jag helt klart nöjd med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s