susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vackra Vättern 21 dagar kvar till Visingsö Open Water. Hur mycket varmare kan Vättern bli på de dagarna tro? Jag håller tummarna för åtminstone lite högre temeperaturer än vad det är nu. Men förutom just vattentemperaturen så händer det många roliga saker kring mitt simevent och idag har jag det stora nöjet att presentera en ny samarbetspartner. Wetterö kreativ AB. En sektion i det företaget handlar om kajakpaddling och Håkan Wetterö om äger företaget både hyr ut och säljer kajaker i Jönköping och på Visingsö. Håkan kommer både att finnas på plats på Persgården under Visingsö Open water men också som ”följekajak” under själva simningen. 10915248_646802652091960_2639805631616217823_n

Bild: photowe.se

En annan sektion som Håkans son ansvarar för ägnar sig åt film och nu är det klart att Isac Wetterö kommer med hjälp av en drönare filma under hela Visingsö Open Water. Isac har gjort många fina filmer varav den här lilla snutten om Visingsö är en av dem.  Jag är otroligt glad och tacksam över det här samarbetet och hoppas att ännu fler ska få upp ögonen för Vätterns magiska simning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s