susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Åsas barn

”Kusinveckan” börjar lida mot sitt slut och snart åker de här små trollen tillbaka till Göteborg igen. Mina tjejer är förkrossade. För trots ålderskillnaden i hela den här högen så har de fantastiskt roligt tillsammans. Men man ska ju sluta när man har som roligast och vi får hålla tummarna för att de snart kommer tillbaka igen.

IMG_7762

För tjejerna innebär denna veckan även sista veckan på sommarlovet. Jag önskar så att jag kunde ge dem ett tio veckor långt sommarlov men då måste de bli lite äldre så de klarar sig själva när vi jobbar. För jobbar gör vi mer än någonsin just nu. Butik, fabrik, galleri och café från morgon till kväll sju dagar i veckan. Den här tiden på året är verkligen viktig för oss och det gäller att vara på tårna för att allt ska fungera till 100%.

IMG_1480

Bild: mikiver.se

För mig blir det dock bara två arbetsdagar på hemmaplan innan det är dags att dra till Stockholm och Wenngarn sportcenter för att medverka som föreläsare, pt och coach på Körbaraköör hälsocamp med Jessica och Slejman. Två enormt drivna eldsjälar som gör underkverk för andra som som söker inspiration till ett sundare liv och en bättre hälsa. Jag har varit med som föreläsare förut men den här gången kommer jag finnas på plats som coach under hela helgen. DET ser jag verkligen fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s