susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_6266Gick och lade mig i går med löparkläderna framlagda på stolen bredvid sängen. Funderade innan jag somnade på om jag kanske skulle passa på att springa lite längre denna måndag då det faktiskt fanns utrymme för det. Men nej, kroppen var inte alls med i matchen i morse. Det var som sirap i benen och varje kilometer var en ren kamp. Först kände jag mig förvånad över dessa oerhört sega ben men när jag tänkte igenom förra veckans träning så tror jag att svaret fanns där. Eller så var det helt enkelt bara det där med dagsform. Den var i så fall inget vidare idag. Så i morgon blir det vila för hela slanten. Kanske även på onsdag om det är det kroppen behöver. Så hoppas jag på ny kraft när jag checkar in på Wenngarna sportcenter och har en hel helg fullspäckad med träning framför mig under Körbaraköör Hälsocamp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s