susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IdeérMin hjärna är en outtömlig källa till ideér. Jag överdriver inte när jag säger att det ploppar upp nya saker VARJE DAG. När jag tränar, när jag duschar, när jag hör en låt, ser en bild, pratar med någon. Ja, vid alla tillfällen där jag på något sätt bli inspirerad kommer det alltid upp en ny idé om något projekt jag vill genomföra. Alla idéer skriver jag in i min telefon även om jag redan då vet att jag kanske inte kommer driva idén vidare. Men väldigt många ideér blir också verklighet. Sommartåget, Tomtetåget, Nutrition Camp och Visingsö Open water för att nämna några.

Orca vid vättern

Under dagens möte med destinationschefen Patrik Olderius och ett gäng andra eldsjälar fick jag möjligheten att bolla mina tankar om olika projekt jag vill genomföra. Och som vanligt kokar min hjärna nästan över när jag har blivit inspirerad av flera. Så nu gäller det att sortera, planera och strukturera. Men en sak är klar, nästa år kommer jag garanterat bjuda in till ett SIMEVENT långt utöver det vanliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s