susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Wenngarn

För tredje gången har jag fått den stora äran att medverka under Kbk Hälsocamp med Jessica Hellback och Slejman Karadag. Två sanna inspiratörer och eldsjälar som driver detta camp med så mycket hjärta att de känns unika i sitt slag. Nytt för det här campet är att vi håller till på Wenngarn sportcenter i Sigtuna. Ett fantastiskt fint ställe med allt man kan önska sig för en grym träningshelg. Den här gången medverkar jag som PT, löpcoach och föreläsare vilket innebär att jag till skillnad mot de andra gångerna kommer vara med från start till mål och verkligen lära känna alla deltagarna på djupet. Idag har allt handlat om förberedelse men i morgon kl.10.00 är det skarpt läge när vi slår upp portarna för Körbaraköör Hälsocamp nummer 7. Jag är laddad och kommer göra allt för att ge alla deltagarna en oförglömlig träninghelg tillsammans med oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s