susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Körbaraköör gruppen.Träning, föreläsning, träning, mat och träning igen. Det är ungefär så dagarna kommer se ut under de här dagarna på campet. Schemat är späckat och motivationen hos deltagarna är skyhög. Idag har vi tränat både ute och inne. Kondtion, styrka och rörlighet i en härlig blandning under tre helt olika pass. Däremellan en oerhört intressant föreläsning om stress. Och kanske är det just det som gör det här campet unikt. Att den röda tråden genom hela den här helgen handlar om att lära sig mer om att ta hand om sig själv båda på insidan och utsidan. Jag har precis landat på mitt rum trött, nöjd och glad efter en oerhört givande dag på många sätt. Och jag känner redan nu att morgondagen kommer bli MINST lika bra som denna.

Intro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s