susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Kbk7Jag tror aldrig att det har varit så här svårt att sammanfatta ett event. Jag skulle givetivs kunna sammanfatta alla aktiviteter vi har ägnat oss åt. Men det är inte det jag vill förmedla utan något helt annat. Jag visste redan innan att Slejman och Jessica arrangerar ett unikt camp med ett innehåll utöver det vanliga. Ett camp de skapat helt och hållet utifrån sig själva, sina önskemål och behov för att sen dela detta med andra. Andra som också kämpar med att hitta rätt väg för både fysisk och psykisk hälsa. För det är just precis det som är den röda tråden under de här dagarna. Balansen mellan det fysiska och det psykiska. Kropp och själ. Hur man hittar rätt väg till ett bättre liv genom att jobba med både kroppen och knoppen. Avslappning Jag hör själv hur flummigt detta låter och jag förstår om flera av er kanske tycker att mina rader bara är en rörig blandning av klyschiga ord. Men efter den här helgen så finns det inget annat för mig än att göra vad jag kan för att få fler som är i samma situation att genom detta camp kanske kunna få rätsida på sitt liv. Kanske kan det tom vara så att detta campet kan rädda liv. Stora ord men det ligger en sanning bakom de orden. På många sätt. För visst handlar mycket på campet om bra mat och tuff träning. Min roll under de har dagarna har ju varit just det. Att tillsammans med världens bästa Petra Sporre, inspirera och informera om sund mat och bra träning. Kampsport Men den absolut största och kanske viktigaste delen på det här campet handlar om de mentala bitarna. Genom flera mentala föreläsningar, olika avslappningsövningar och förtroliga samtal har många fasader fallit och känslor som varit nertryckta under lång tid har äntligen fått komma fram. Jag har träffat så många modiga människor den här helgen som delat med sig av sin livsöden. Av sin historia och sina upplevelser som omöjligt gick att höra utan att fullständigt brista ut i gråt. Men det är ju först när man vågat säppa fram det som en gång förträngts som man sen kan fortsätta framåt. GroupieKBKOch det är det Kbk Hälsocamp har som mål att förmedla. Hur man får kraft, ork, styrka, stöd, redskap och råd att våga börja vandra vägen mot sitt bästa jag. Så till dig som kanske nås av de här raderna och sitter där framför din dator och funderar över hur du ska hitta din väg till ett piggare, friskare, sundare och starkare liv både mentalt och fysiskt. Kika närmare på KbkHälsocamp kanske kan det vara något för dig. Från mitt hjärta vill jag tacka Slejman, Jessica, Petra och alla underbara deltagara på Kbk Hälsocamp.

Ni är mina HJÄLTAR!  Kärlek och respekt!

En reaktion på ”Körbaraköör och ge aldrig upp

  1. Slejman skriver:

    Tack underbara Susanne för att du tog dig tid. Detta betyder så mycket för oss.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s