susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vass

I söndags när jag loggade ut från datorn visste jag att nästa gång jag loggar in måste jag helt och hållet förflytta mitt fokus från ett event till ett annat. Ett uppdrag var avslutat och ett nytt påväg att byggas upp. Det är ju så jag jobbar och det brukar gå alldeles utmärkt att kastas mellan olika arbetsuppgifter. Men inte den här gången. Kbk-campet berörde mig så på djupet att jag hade svårt för att ladda om med ny energi. Jag ville hänga kvar hos Kbk. Finnas för deltagarna, svara på frågor, skriva peppande inlägg på deras sida och vara tillgänglig för den som behövde prata. I någon form kommer jag hänga kvar med gänget jag fått lära känna i helgen och förhoppningsvis kommer några av de tom dyka upp det jag har på gång framöver.

IMG_8173

 

Nästa event på tur är Visingsö Open water. Mitt alldeles egna simevent som vänder sig till alla som vill uppleva makalöst vacker Open water simning i Vättern. Häromdagen kom den stora kartongen från Speedo med simglasögon och badmössor till alla deltagare. Speedo har varit min samarbetspartner i några år och i år ställer det upp som sponsor under VOW-eventet. Med bara tio dagar kvar börjar det bli dags se över de sista detaljerna. Skicka välkomstmailet, träffa mina fantastiska funktionärer, prata ihop mig med Isac på Photowe som ska filma och sist men inte minst testköra hela sträckan. Än finns det några platser kvar för dig som känner dig sugen på en superfin simtur i Vättern. ALLA är välkomna, både du som crawlar och du som simmar bröst. All info och anmälan hittar du här.

FullSizeRender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s