susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8185

Jag kan inte påstå att den här säsongen har bjudit på så många långkörare på cykel direkt. Utan en Ironman i sikte har jag helt enkelt prioriterat annorlunda den här sommaren. Så inför dagens tur till Vadstena och tillbaka hade jag inga stora förväntningar på några superben. Men kanske var det sällskapet, de snälla vindarna på ditvägen eller helt enkelt cykelglädjen som gjorde att jag och Sara fick till ett riktigt bra pass på 12 mil idag.

IMG_8176

 

Tacksam över dagens toppenpass konstaterar jag att detta förmodligen var veckans sista. I morgon bitti packar jag och mina flickor in oss i bilen för en helg på annan ort. En helg med fullständigt fokus på att bara vara, sova tills vi vaknar, vila och umgås helt utan några tekniska prylar på en avlägsen plats långt ut i skogen. Efter en galen sommar med många långa arbetsveckor kommer de här dagarna som en ren vitamininjektion i vardagen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s