susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

HofsnäsLediga dagar duggar inte tätt den här tiden på året vilket gör att när det väl infinner sig så är uppskattningen enorm. Den här gången blev det en hel helg i min pappas söta lilla stuga i Hofsnäs. Helt underbart avkopplande och välgörande på väldigt många sätt. Just den här stunden när jag och flickorna gick ner till stranden för att ta oss ett kvällsdopp tar jag med mig som ett av mina finaste sommarminnen. Efter att ha suttit i nästan en timme invirad i en filt på stranden och tittat på de här små trollen som skrattade, tjoade och tjimmade i vattnet fanns det bara ett ord som kan beskriva min känsla. TACKSAMHET!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s