susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

orca

Visingsö Open water-eventet för ALLA som gillar att simma och vill uppleva magiskt vackert Vättervatten.  Till min stora glädje finns det en hel del i Jönköping med omnejd som vill göra just det. I skrivande stund har alla femtio platser gått åt. Givietvis finns det utrymme för många fler i vattnet. Men i dagsläget är jag ensam som arrangör och drar runt det här arrangemanget med några tappra vänner på ön som ställer upp helt ideellt. Är du anmäld men inte din vän så är denne givetvis välkommen ändå. Än handlar ju detta mest om en riktigt rolig träningsdag tillsammans. Hur det kommer se ut framöver får framtiden utvisa.

Vackra Vättern

Just det här eventet är alltså en stor del av vad den här veckan kommer att handla om. Ett sista infomail ska ut, bojar och linor ska letas fram, cykelbanan ska byggas, funkisar ska informeras och jag själv ska testköra hela banan på torsdag. Därefter kommer den senaste uppdateringen om vattentemperaturen och känslan av att simma 3000 meter i kalla men vackra Vättern.

2 reaktioner på ”Visingsö Open water-FULLBOKAT

  1. Martina skriver:

    Stort lycka till!! Kommer bli ett toppen event!:-)

    Gilla

  2. Slejman skriver:

    Lycka till bästa Susanne. Du är en REN INSPIRATION.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s