susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Fundersam

I morgon är det dags för mig att provköra hela banan inför Visingsö Open water. Och då menar jag inte bara de 3000 meter som eventet egentligen handlar om utan även cyklingen på 6 mil och 7 kilometers löpning som erbjuds för de som känner för det. På lördag måste ALLT klaffa och då gäller det att ha koll på läget. I skrivande stund har jag ingen aning om temperaturen i Vättern på den sidan vi ska simma. Någon säger 13 en annan säger 17. Så i morgon tar jag med mig temperaturmätaren ner till vattnet och tar reda på hur det ligger till. Skulle gissa på att jag kommer simma 3000 meter oavsett vad den visar. Måste ju ner till Näs där cykeln väntar och sen runda av med lite löpning. Det blir en heldag i träningens tecken helt enkelt och DET ser jag verkligen fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s