susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Bryggan vid Näs

Jag var nästan nervös när jag knallade ner till vattnet idag redo för att simma samma sträcka som vi ska simma på lördag. Jag var nervös för att vattnet skulle vara så fruktansvärt kallt att den underbara upplevelsen av att simma i vackra Vättern skulle utebli. För några veckor sedan simmade jag samma sträcka och var så kall när jag kom fram att jag nästan inte kunde gå på mina fötter. Men banne mig, det verkar ändå som Vättern har hunnit värma på sig lite. Det var kallt från allra första början och de första simtagen kändes det kalla vattnet lite obehagligt i ansiktet. Men resten av sträckan kan jag helt ärligt säga att jag inte kände något obehag alls av det kalla vattnet eller frös det minsta. Testade också simglasögonen som Speedo sponsrar alla deltagare med och äntligen ett par glasögon som inte immar och läcker in. Just läcker in brukar jag av någon anledning ofta ha problem med.

DagscyklingSå det var med en stor lättnad jag klev upp ur vattnet för att växla över till cykeln. Rullade iväg utmed Vättern medan solen värmde på ryggen och kände ren och skär lycka över att sannolikheten just nu är ganska stor att jag får bjuda på den träningupplevelse jag vill på lördag när andra upplagan av Visingsö Open water går av stapeln. Efter sex mil på cykeln satte jag på mig löpardojorna och sprang de avslutande 7 kilometrarna. Kanske inte med de benen jag brukar ha när jag är i Ironmanform men i alla fall med en himla massa träningsglädje, och det kan man också komma långt med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s