susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8215 Jag älskar Instagram. Just det där med bilder kan vara så oerhört mycket mer inspirerande än bara text. Facebook gillar jag också men mitt Twitterkonto har jag tappat nästan helt. En utav mina favoriter på Instagram är WISSLAREN. Verkstadskillen från Karlskoga som gjorde sin hobby till sitt jobb och idag har över EN MILJON följare på sitt konto. Wisslaren (Christoffer Collin) är just nu är ute på en roadtrip för att fånga fina platser i Sverige på bild och idag gjorde han ett besök på Visingsö. IMG_8213 Så i morse strax efter 10.00 rullade Wisslaren med sitt crew in på Ön med uppgiften att fånga några av våra guldkorn på bild. Till min stora glädje fick jag den stora äran att guida hela gänget runt ön. Patrik Svedberg, en i crewet till höger på bilden, är en annan duktig fotograf som faktiskt fotade omslaget till min bok. Det är en hel evighet sen nu men såhär såg det ut. behall-vikten-med-gi Det blev alltså en lite annorlunda arbetsdag för mig idag men att få möjligheten att ställa frågor till ett Instagramproffs var verkligen givande. Men nu laddar jag om inför nästa uppgift. I kväll fokus på alla administra uppgifter infor Visingsö Open water och i morgon bygger vi banan. Visingsö Open water 2015, snart smäller det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s