susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Nutrition CampDet märks på flera sätt att sommaren börjar lida mot sitt slut och hösten snart är på ingång. Vi har det betydligt lugnare på Persgården och sociala medier skvallrar om att flera är tillbaka på sina jobb. Jag som ÄLSKAR hösten ser fram emot att vi går mot mörkare tider och laddar just nu för alla event som är på ingång. Jag vet inte riktigt hur det gick till men de senaste åren verkar jag ha blivit lite av en eventmakerska. Martin I går öppnade vi anmälan till ett utav de största event jag arrangerar. Nutrition Camp, ett camp fullmatat med föreläsningar om kost och hälsa. Ett camp som nästan handlar mer om utbildning än bara inspiration. Ett camp för den med stort intresse för friskvård och vill få lite djupare kunskaper i näringslära. Man behöver absolut inte ha några som helst förkunskaper för att kunna delta på det här campet men ett brinnade intresse för kost är helt klart att föredra. Lärarna De två tidigare eventen har ägt rum på Visingsö men denna gången blir det på vackra Skevik i Stockholms skärgård. Programmet är maxat med olika föreläsningar med några av Sveriges främsta näringsexperter. Fredrik Paulun föreläser om ”Stenålderskost” och ”Maten som maxar din förbränning”. Martin Brunnberg reder ut begreppen om huruvida ”DETOX är en dunderkur för bättre hälsa eller bara lurendrejeri?” David Jonsson föreläser om ”Magen -ditt inre ekosystem” och Camilla Rova ger oss verktygen till att ”Stärka vår självbild med hjälp av mental träning. Så är du sugen på en megaboost och massor av kunskap om kost och hälsa rekommenderar jag dig att hänga med på en hel helg i hälsans tecken och tanka på med kunskap, inspiration och ny energi. Anmälan och allt du behöver veta hittar du här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s