susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Sommarkväll2

Jag tror visst jag sa något igår om att det känns som hösten är på ingång. Kan inte påstå att jag hade samma känsla denna stekheta sommardag och vackra sommarkväll. Det fina vädret ser dessutom ut att hålla i sig hela helgen i hela Sverige. Utmärkt väder för oss som står i publiken i Kalmar under Ironman i helgen men kanske något för varmt för de atleterna. I morgon srax efter lunch är det dags för mig som coach att åka ner och insupa lite av Ironmanandan.

IM-RUN

Just idag känns det oerhört tomt att inte vara en utav alla startande på lördag även om jag vet att jag tog rätt beslut som avstod i år. Nästa år får bli mitt år även om det kanske inte blir en IM just i Kalmar. Så i år får jag nöja mig med att stå bredvid och heja fram min egen adept Per och alla andra som ger sig i kast med utmaningen att simma 3800 meter, cykla 18 mil och sen avsluta ett marathon. Övertygad om att jag kommer åka hem därifrån mer inspirerad än någonsin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s