susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Kalmar

Bild: Erik Holmberg

Vilken helg! Omöjligt att beskriva en helg i Kalmar när Ironman går av stapel. Hela stan kokar och folk går man ur huse för att heja fram alla atleterna. Jag var på plats klockan sex på morgonen och stannade i princip till siste man sprang över mållinjen. Var nästan mer trött när jag kom hem än vad jag brukar var när jag kört själv. Men det är verkligen otorligt inspirerande att stå vid sidan om och extra spännande när jag fick följa Per som jag coachat inför det här.

SimmetBild: Erik Holmberg

Han klarade uppdraget med bravur och fick sin efterlängtade medalj. På vägen hem fick jag reda på att det det blivit klart att Jönköping pch IKHP står som arrangör för Ironoman 70.3 nästa år. Alltså en halv Ironman i min kära hemstad och jag fick helt plösligt ett tydligt mål att börja jobba mot. Det finns fler planer för 2016. Men det sparar jag till ett eget inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s