susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

SkatåsNu rullar hösten in med besked. Eller ja, sommarvärme verkar vi ju ha fått nu men annars känns det som det mesta är igång som vanligt igen. För mig brukar slutet av Augusti betyda en tids dubbelarbete. Vi har öppet på Persgården till sista Augusti men innan vi hinner stänga den verksamheten har föreläsaruppdragen fyllts på. Så den här veckan inleds i Göteborg, avslutas i Stockholm och däremellan landar jag på ön för att jobba i butiken. Det är ett tight schema men allt funkar så länge det finns en genomtänkt plan bakom.

Raw food lunch

Dagens goda raw food lunch på Open New door i Göteborg

Det som just nu inte har en genomtänkt plan bakom sig är träningen. Tränar gör jag även om jag kanske inte känner mig helt nöjd över mina prioriteringar alla gånger. Alltså det där med att jag lite för ofta stannar kvar i min comfortzone och gör den träning som känns behagligast. Jag är mysjoggarnas mästare. Men precis som vanligt när jag har haft en period av ostrukturerad träning så följs den upp av motsatsen. Så snart är det dags att bita tag i träning på riktigt och DET ser jag fram emot.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s