susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

SommarmedcraftVill du hänga med på cykeläventyr lördagen den 22:e Augusti frågade Anna. Varför inte sa jag utan att egentligen veta vad jag tackade ja till. Men när jag väl klickade på länken insåg jag att det förmodligen skulle handla om något helt annat än en soft solskensrunda. Under Rapha 12 hills handlar allt nämligen om backar. I lag om två ska du avverka 12 backar, 150 km och 2200 meter klättring. Den som snabbast tar sig igenom det här vinner.

 

Anna JanssonAnna skrev något om sol, skratt och fika. Jag är inte helt säker att vi kommer lägga så mycket tid på annat än att tokjaga backar på lördag. Men att det blir ett cykeläventyr stämmer i allra högsta grad. Backar har aldrig varit min grej och därför ser jag det som en förmån att få cykla med superAnna i solen på lördag. Om skratt ingår i cykelturen vet vi först efteråt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s