susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_7242Vilka härliga sommardagar och vackra sommarkvällar. Stekhet sommarvärme i kombination med rivstartshöst på jobbfronten. Konstig kombo men givetivs helt överkomlig. Men trots sommarvärmen så tycker jag att det är lite höstkänsla på morgonen. Det är liksom lite krispigare i luften på något sätt. Tio kilometer mysjogg drog igång min dag och i morse var det verkligen inget annat än ett ett mjukt tassande på stigarna utmed Vättern. Allt för att spara de stackars benen som måste vara väl förberedda på backar i morgon. Det vet jag inte om de verkligen är men JAG är det i alla fall. Rena rama lyxen att få dra iväg på morgonkvisten, hooka upp med en grym vän och sen ägna en hel solig lörda åt att cykla. Hade nästan lite fjärilar i magen när jag fixade i ordning cykeln inför morgondagens utmaningar. Om vi kommer lyckas plocka alla 12 backar är jag lite tveksam till. Men vad gör väl det så länge man i alla fall får cykla sig stuptrött i mycket trevligt sällskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s