susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8296Min heldag i cykelsadlen tillsammans med Anna igår under Rapha 12 Hills skulle kunna bli ett evighetsinlägg om den enorma utmaningen att jaga backar i stekande sol. Men jag nöjer mig med tre ord. Backar, blodsmak och sanslöst mycket mjölksyra. Utan tvekan det tuffaste passet jag kört i hela mitt liv. Tack min urstarka superkompis för en oerhört utmanade dag och för att du inspirerar mig som få. Jag har lite att jobba på framöver men sen jagar jag gärna backar med dig igen!

IMG_8305 IMG_8310 IMG_8311 IMG_8314 IMG_8318

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s