susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Glöden i ögonenFoto: Carl-Robert Jonzon 

Har ni träffat någon som verkligen, verkligen brinner för något någon gång? I lördags under Rapha Hills träffade jag en hel hög med hängivna cyklister. Av alla dessa fick jag förmånen att prata med en man som verkligen BRANN för det där med cykel.

Han pratade om fjärderlätta cyklar, magiska cykelrundor, coola cykelkläder, cykelsajter, cykelsadlar, cykelklubbar, cykelkompisar, cykelglädje och cykeltävlingar med en sådan entusiasm och iver att han nästan smittade mig också. Men det som påverkade mig allra mest var glöden i ögonen! Glöd i ögonen är kanske samma sak som att hitta sitt ”varför”. Det börjar med en tanke som ger en känsla i magen och får hela kroppen att vilja börja resan mot ett mål.

Idag fick jag vara med och tända glöden i ögonen hos någon som börjat en enorm resa både mentalt och fysiskt mot skyhöga mål. Hennes glöd smittade mig och jag är säker på att hon kommer smitta många fler. Jag tror inte att ett ”varför” behöver vara en enorm utmaning eller ett högt uppsatt mål. Men när det gäller kanske framförallt träning så tror jag att ett ”varför” kan göra underverk med motivationen. Så är det i alla fall för mig!

En reaktion på ”Glöden i ögonen

  1. Martina skriver:

    😍😍😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s