susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8333Det blev ett mötesmarathon utan dess like i Stockholm den här gången. Jag gillar möten. Fysiska möten där man sitter ner, planerar, diskuterar, knyter ihop och kommer till avslut. Ett fysisk möte är enligt mig alltid bättre än telefon och mail. Ibland är det givetvis ett måste att styra upp saker på det sättet också men får jag välja så färdas jag gärna många mil i bil för att få träffas på riktigt.

IMG_8335 IMG_8349Men nu är jag hemma igen och i morgon blir det en heldag på kontoret för att avverka de uppgifter som jag fått med mig hem från Stockholm. Sen står jag i butiken på torsdag förmiddag, tar emot ett kvinnligt nätverk på torsdag kväll och föreläser i stan på fredag. Som jag säkert sagt förut, omöjligt att få långtråkigt på jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s