susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Giro AttackFör ett tag sen skrev min vän och kollega Kristina Andersson ett inlägg om att ”muta igång” sig själv. Alltså att ibland kan en investering i ett par snygga löparskor, en ny yogamatta, trendiga träningstights eller en färgglad funktionströja helt enkelt göra att man kommer över träningströsklen lite lättare. Mina träningströsklar brukar sällan vara särskilt höga och tappar träningen helt gör jag aldrig. Men under ett helt år känner jag definitivt att det där med motivation kommer och går. Så ibland får jag gå jakt efter mina egna motivationshöjare. Den här gången blev det en cykelhjälm.

Giro Attack2

Jag har länge kikat på den här hjälmen. Jag tycker att den är supercool. Egentligen har jag en utmärkt fungerande hjälm som jag gillar jättemycket men den här ska bli min tävlingshjälm. Kanske inte helt rätt tillfälle att investera i en ny hjälm nu när det snart är dags att förlägga träningen i tvättstugan igen. Men igår när jag surafade runt på bikester.se hittade jag den här hjälmen och slog till direkt. Kanske hinner använda den i alla fall några gånger innan jag kryper in i tvättstugan. Men sen ska jag lägga den på en noga utvald plats och varje gång jag ser den tänka på de tävlingar jag taggar för framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s