susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

RödbetsbiffarJodå, tillslut blev det allt lite rawfoodinspirerat under kvällens middag. Men jag vet inte hur länge jag surfade runt på nätet innan jag hittade ett recept som passade. Det kör ihop sig direkt för mig om receptet innehåller en ingrediens jag inte har. Jag har svårt att avgöra om biffarna blir goda utan tex kapris eller om man kanske kan ta något annat istället. Som ni förstår så improviserar jag aldrig när något nytt ska tillagas. Då vill jag helst följa receptet till punkt och pricka. De här biffarna blev dock utan båda avokado, pistagenötter och kapris men tillslut tycker jag ändå att jag fick till det riktigt bra. Det där med dijonspenap i mat visade sig vara en höjdare jag aldrig testat förut. På bordet hade vi också lax, ugnsrostad sötpotatis, palsternacka och yoghurtsås så det fanns lite att komplettera med för den som ville det. Biffarna blev ett extra inslag av färgstark supermat mest uppskattat av de vuxna i familjen. Men jag tänker testa vidare med inspiration i från Raw-food läran. Dagens recept hittade jag här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s