susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

HofsnäsBorås tur och retur idag för att träffa Madde och sätta de sista detaljerna inför Sweatcamp-shape up som vi arrangerar nästa helg på Hofsnäs. Ett camp som verkar ha kommit för att stanna. Det blir fjärde gången för det här campet och även fjärde gången campet är fullbokat. Den här gången vi valt att rikta innehållet lite mer mot den som vill komma i form. Där av namnet Shape up. Nytt är också att vi den här gången blir tre ledare. David Rybeck, Maddes superduktiga man kommer att hålla i de delar av innehållet som fokuserar på styrekträningens effekter för högre förbränning och förutsättningar att komma i bra form.

SweatcempSå även för mig som arrangör ska det blir riktigt spännande att få ta del av mina medarbetares kunskaper. Inspireras utav andra burkar vara mitt bästa tips för den som vill höja motivationen några snäpp. Och den möjligheten kommer sannerligen ges för alla inblandande under nästa helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s