susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

HantlarÄnda sen jag flyttade till Jönkan för 12 år sedan har jag tränat på Friskis. Ibland mer och ibland mindre men oftast bara med några veckors uppehåll på sommaren då det är svårt att komma från ön när vi har öppet på Persgården. Men frågan är om jag hade kommit dit lika ofta om jag inte hade haft mina vardagshjältar att lufta mig mot.

image

Idag stod en utav dem i repan på Friskis i Huskvarna.  Världens bästa Britt-Marie som alltid har ett leende till övers, ett peppande ord på vägen eller bjuder på en kopp nybryggt kaffe när jag behöver det som mest. Små saker som gör stor skillnad. Små saker som gör att det ALLTID är en fröjd att komma till Friskis. Så efter ett långt sommaruppehåll från mitt älskade gym känns det underbart att vara tillbaka bland vikterna igen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s