susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_8440Men om regnet öser ner gäller det ändå att se till att man har rätt kläder. Som tur var fanns hela kittet med i packningen även att väderappen hade lovat uppehåll åtminstone hela lördagen. Den här helgen spenderar vi på stället som enligt barnen slår alla andra utflyktsmål. Nämligen Kolmårdens djurpark. Och förutom en liten fadäs när strömmen gick mitt under Bamseshowen så har vi haft det kanon även om det har regnat under större delen av dagen.

IMG_8444Närmare sex timmar spenderade vi i parken som sen följdes upp med äventyrsbad på hotellet. Gissar att det inte bara är de två små trollen som kommer somna ovaggade i kväll. Men någon sovmorgon lär det inte bli. Det gäller att utnyttja allt till max är båda tjejerna rörande överrens om så strax efter sju blir det uppstigning för att hinna med att följa med djurskötarna på godmorgonrundan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s