susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

RegnbågeVisst är det något visst med regnbågar? Så här såg det ut från mitt vardagsrumsfönster när vi hade landat på Persgården efter ännu en äventyrsdag på Kolmården. Idag regnade det värre än igår men ändå är det som det knappt berör tjejerna när de far runt bland alla aktiviter. Själv höll min utrustning inte riktigt måttet så när vi åkt Delfintåget en sista gång idag kändes det skönt att få ta av mig mina dyblöta converse och hoppa in i en varm bil. Men känslan efter ännu en helg med fullt fokus på flickorna är såklart värt hur mycket som helst och det känns bra att vi har fått till några härliga utflykter tillsammans innan hösten dragit igång på allvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s