susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Ö till ÖBild: otilloswimrun.se

Idag gick Swimrun-tävlingen ÖTILLÖ av staplen i Stockholms skärgård. En av de tuffaste endagstävlingarna i världen. 65 kilometer löpning och 10 km öppetvatten simning mellan 24 öar från Sandhamn till Utö. Jag följer tävlingen med spänning varje år och idag kollade jag på livesändningarna på datorn så fort jag fick tillfälle. De hade de tufft i år alla deltagarna. Eller tufft är det givetvis varje år men den stökiga simningen slet nog på många i årets tävling.

Ö

Bild: otilloswimrun.se

Swimrun är verkligen något som vuxit lavinartat under de senaste åren och utbudet av tävlingar blir bara större för varje år. Jag vet inte hur många gånger jag själv fått frågan om det inte är dags att arrangera något liknande på Visingsö. Givetvis är det en oerhört spännande tanke men för att kunna göra det riktigt bra så måste jag nog skaffa mig lite egna erfarenheter av Swimrun. Så förutom Ironman Jönköping 70.30 har jag så smått börjat kika på en kul swimrun-tävling att köra nästa år. Inser att många redan öppnat anmälan inför 2016 så kanske är det redan nu hög tid att ta beslut om tävling och ragga upp en stark tävlingskompis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s