susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_9970Mellis till barnen idag blev mixad ekologisk persika och frusen banan.

Är du en sådan som följer mattrender? Inspireras du av andras avancerade recept eller fina matkreationer och går hem och gör dina egna? Jag gillar fina matbilder, faller ofta för frestelsen att investera i en vacker kokbok och tycker det är roligt att läsa om andras expriment i köket. Men helt ärligt så är det ytterst sällan som jag sätter igång med nya projekt hemma i mitt eget kök. Här är några exmpel så saker som jag funderat över att försöka få till hemma men ännu inte kommit till skott med. Vad sägs tex om Tanjas guldmjölk, Reneé Voltaires Lakrits&Chia smoothie eller Annikas enkla bananbollar.

IMG_9981

Förra veckan slog jag ju i alla fall till på Raw Rödbetsbiffar och idag bestämde jag mig för att damma av råsaftcentrifugen som stått instängd i ett skåp allt för länge. Googlade på gröna drinkar men hittade inte ett enda recept som fungerade med innehållet i min kyl. Så tillslut så körde jag på tager vad man haver principen och hoppades att min Superdrink i alla fall skulle vara drickbar. Den blev drickbar men kanske inte riktigt den smaksensation jag hoppats på. Skulle nog inte slängt i de där selleristjälarna på slutet. Men två gröna drinkar blev det i alla fall tillsut. Ena glaset tog jag som mellis under eftermiddagen ihop med en näven nötter och den andra tänkte jag spara som en uppfriskande frukostdrink tills i morgon. Men till nästa gång måste jag nog göra en djupdykningen i drinkdjungeln med hopp om ett ännu bättre resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s