susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

BlåbärschiaBild: Lisa&Erik

Jag älskar eldsjälar och smittas oerhört lätt när jag umgås med människor som brinner för saker. Idag har jag haft det stora nöjet att träffa två inspirerande personer som brinner lite extra för bra mat. Erik och Lisa är två engagerade entreprenörer som inom kort kommer slå upp portarna till Jönköpings första Hälsocafé. Långt innan jag lärde känna Erik och Lisa så läste jag deras blogg och sen kom helt plötsligt dagen då våra vägar korsades. Så med start den 10:e Oktober inleder vi ett samarbete och de kommer bli det enda cafét i Jönköping som har hela Persgårdens sortiment. Utöver detta så är det hit man ska gå om man vill äta en riktig superlunch, unna sig en ”finfika” eller köpa med sig något gott och nyttigt hem till middag. Den här duon kan sannerligen det här med mat så idag delar jag med mig av deras Blåbärs Chiapudding som är gudomligt god. Testa så får ni se!

3 reaktioner på ”Lisa&Erik

  1. Martina skriver:

    Åhhh låter som ett helt fantastiskt härligt café!
    Dit vill jag åka när tillfälle ges. Sthlm-Jönköping. Surt 😉
    Eldsjälar är bäst, även du är ju en:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s