susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

David2Så var vi igång med fjärde version av Sweatcamp och precis som vanligt så blev det en riktig rivstart. 8.00 möttes vi upp ombytta och klara på Hofnäs Herrgård strax utanför Borås redo för dagens första pass med David Rybeck som intruktör. David bjöd på ett riktigt utmanande utefys pass med både hög puls och mycket styrka som våra deltagare tog sig igenom med fullt fokus och enorm kämparglöd.

Föreläsning

Efter passet hade vi dukat upp en härlig mellanmålsbuffé med perfekt näring för optimla återhämtning och uppladdning inför nästkommande träningpass. Men innan det fick de vila sina kroppar under helgens första föreläsning som jag höll om kost. Lunch helt enligt våra rekommendation efter det och sen höll David sin förleäsning om styrketräning för viktnedgång och framtiden.

Löpning med Madde

Så när det väl var dags för Maddes backintervallpass var gänget helt klart på g igen. Passet inleddes med mycket fokus på löpteknik och avslutades med en serie stenhårda löpintervaller i backe. Att som ledare stå bredvid och peppa är oerhört inspirerande och kämparglöden var enorm. Men sen var det ett ganska mört gäng som joggade tillbaka till Hofsnäs för dusch och ombyte innan det var dags för en välförtjänt middag. Nu hoppas vi på en god natts sömn för i morgon väntar ännu en fullmatad dag på Hofsnäs Sweatcamp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s