susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Kostårdgivara

Tidigt i morse tog jag färjan till fastlandet för fortsatt färd ner till Göteborg där jag skulle föreläsa på Pauluns Kostrådgivarutbildningen. På bilden ser ni det härliga gänget som precis har avslutat sin tentamen och fått sina licenskort. Jag har alltså en extremt tacksam roll som får avsluta deras utbildning med min inspirationsföreläsning när lyckan och lättnaden hos de flitiga eleverna är fullständig. Medan jag var i full gång med att föreläsa ägnade sig min famil åt det här. 100 kg ekologsik obesprutad potatis finns nu i vår källare.

Potatis

Nästa anhalt var Hofsnäs och lite förberedelse inför morgondagen event. 8.30 drar Madde, David och jag igång på Hofsnäs Herrgård och bjuder sen på två fullspäckade inspirationsdagar med både träningspass och föreläsningar med fokus på hur du kan påverka din form med rätt kost och smart träning. För mig och Madde blir det här det fjärde fullbokade eventet vi kör tillsammans och något säger mig att en favorit i repis på en helg med det här temat inte är ligger långt borta.

En reaktion på ”Fredag

  1. Tack för härlig inspiration Susanne!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s