susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Yeah gruppenI skrivande stund sitter jag på färjan på väg ut till Visingsö efter ännu en fullspäckad dag på Hofsnäs Herrgård. Idag startade vi upp dagen med en morgonjogg före frukost. Följde upp med frukostbuffé och sen höll Madde en oerhört uppskattad föreläsning med titeln Kost för prestation och viktkontroll.

Madde föreläserLunch efter det och sen avslutades helgen med ett rörlighetspass som garanterat gav deltagarna en hel del aha-upplevelser om deras styrkor och svageter. Sen kan jag säga att det var en helg hög ganska möra men väldigt motiverade deltagare som fick fylla på med ett rejält mellanmål innan vi tackade för den här gången. Så nu är det bara för mig och Madde att landa några dagar innan vi planerar vidare för framtiden. Det här campet kommer definitvt få en favorit i repris men sen vore det ju himla kul att ta med ett helt gäng utomlands och springa maraton också.

Salladsbuffe

En reaktion på ”Hejdå Hofsnäs

  1. Martina skriver:

    Jag beundrar ditt driv!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s