susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Glad på bryggaVinden viner utanför och regnet smattrar mot fönsterrutan. I morse krävde morgonjoggen reflexväst och det var på gränsen till att jag även plockade fram pannlampan. Hösten är äntligen här på riktigt och jag älskar det. Dags att damma av wattbiken, kolla om löpbandet fortfarande fungerar och så smått börja ladda för en hel del träningspass i den syrefattiga tvättstugan. Det har varit segt och trögt med träningen för mig under de här hektiska sommarmånaderna som mest har handlat om jobb. Men nu är jag redo för ett fullständigt fokus igen. Det finns ett mål, det finns en plan och det finns ett datum då det är dags att växla upp på allvar. Just nu räknar jag ner till den 5/10. Mot nya mål. ÄNTLIGEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s