susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

KokostopparJag tror banne mig det här blir tredje tisdagen i rad som jag bjuder på ett tips från något jag gjort i köket. Det där med rutiner är en himla bra grej och nu verkar jag ha hittat någon form av rutin på att testa något nytt i köket på tisdagar. Idag gjorde jag äntligen de där kokosbollarna som jag tipsade om en annan gång. Receptet som jag hittade på Annika Sjöös sida kan inte bli enklare och jag vågar lova att du kommer gilla dessa precis lika mycket som jag och mina barn.

2 reaktioner på ”Tisdagstipset

  1. Det lät spännande, måste prova! Undra om man kan blanda i ett ägg eller två oxå för att putta in lite extra protein? It’s all about the protein you know 😂👍🏼 Kram och tack för i helgen. Alltid lika mysigt att träffa dig du sprudlande människa!

    Gilla

  2. Susanne Dalsätt skriver:

    Bra tips Sus! Det ska jag testa nästa gång 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s