susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vår fina gårdDet är snabba byten mellan alla event nu och den här veckan handlar allt om Visingös Skördefest som äger rum till helgen. Årets absolut mest välbesökta helg uta på Öa. Bara på vår gård brukar vi ha närmare 1500 besökare. Så nu är förberedelserna i full gång. Produkter ska produceras, hyllor ska fyllas, trädgården ska vara i topskicka så ja, det finns ett och annat att fixa med de här dagarna.

Folk på Skördefest Men när vi väl slår upp portarna kl.10.00 på lördag morgon och det står folk untanför grindarna och bara väntar på att få komma in känner jag alltid samma sak. Stolthet, glädje och tacksamhet över att jag faktiskt är vd för det här företag och att jag bor med min familj på vad som i alla fall för mig är världens vackraste plats. Hittills har allt rullat på helt enligt plan och det finns väl egentligen bara en liten detalj som vi aldrig kommer att kunna påverka. Vädret. Jag kanske borde dansa soldansen varje dag den här veckan med hopp om att varenda regndroppe håller sig borta.

Skördefest

2 reaktioner på ”Förberedelse för Skördefest

  1. Martina skriver:

    Åh nästa år kommer jag och jobbar i nån butik där och säljer era produkter. (Om ni nu ens gör det på skördefesten 😂)

    Gilla

  2. Susanne Dalsätt skriver:

    Vi säljer våra egna produkter i MÄNGDER under den här helgen. Så varmt välkommen att bli en i Persgården teamet Martina 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s