susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

ÄpplenTycker ni att jag börjar bli huslig? Det är faktist fler än en person som påpekat just det sen jag började lägga ut lite tips om saker jag skapar i köket. Men jag ska avslöja sanningen. När jag väl får till något så vill jag så gärna dela det med er. Men däremellan händer det inte så mycket mer än att fösöka få fram bra vardagsmat till barnen på bordet. I går fick jag frågan av en journalist om jag kunde ge mina fem bästa tips på smart middagsmat som passar hela familjen. Så jag tänkte ta med mig den frågan hit till bloggen och låta Tisdagstipset i några veckor framöver handla om just det.

Äpplen i ugnMen idag har jag inget middagstips. Istället har jag ett smarrigt tips på vad jag och barnen styrde upp till mellanmål idag. Av egenplockade äpplen från trädgården gjorde vi den här utmärkt goda äpplekakan som faktiskt är ett recept plockat ur min egen bok. Håll till godo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s