susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Plocka PotatisManglad! Precis så känner jag mig just nu. Manglad och mycket mycket nöjd!  Vi håller tummarna in i det sista för en framgångsrik Skördefest. Just Skördefesten är årets största arrangemang ute på öa och då vill vi givetvis att det ska gå bra. Men om det är något vi ö-bor har lärt oss vid det här laget så är det att väderförhållanden kan vi aldrig påverka. Och just vädret kan vara den avgörande faktorn för flipp eller flopp.

TröskaDet har blåst ganska mycket idag men utöver det så hade vi vädergudarna helt på vår sida. Så sen vi slog upp portarna har det varit FULLT ös VARJE sekund. Jag gick upp 6.30 i morse och 18.30 satte jag mig ner för första gången idag. Men givetvis är jag överlycklig över succén och håller tummarna för att vi får en fin dag även i morgon.

Bilderna från dagen lyckades jag inte ladda in innan kameran laddade ur så i dag bjuder jag på två bilder som i alla fall representerar skördetider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s