susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

IMG_0110Det blev ännu en lyckad dag på ön även om söndagen är betydligt lugnare än lördagen. Lugnare i den bemärkelsen att antal besökare är färre. För om som arrangörer gäller det dock att vara på tårna från morgon till kväll ändå. Allt för att alla besökare ska få en så fin upplevelse av Visingsö som möjligt.

IMG_0116

Någon gång ska jag själv försöka komma iväg på en Skördefest även om det inte kommer att ske på min egen ön. Det ser så himla härligt ut när stora gäng kommer cyklande med cykelkorgarna fullpackade med lokalproducerade produkter. Vi stod med i princip tomma hyllor när skördefesten var över för den här gången vilket definitivt visar att våra produkter ligger i tiden.

IMG_0115 Precis som vanligt var storsäljaren våra egna strödadlar följt av kokoschips och ekologiska cashewnötter. Så tack, tack, tack till alla som kom och gjorde årets Skördefest till den succén det blev.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s