susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

ZS1V8097Det ena eventet avlöser det andra och nu är det dags att med full kraft ta sikte på nästa. Nutrition Camp 3.0 som kommer att äga rum på Skeviks gård på Värmdö i Stockholm. Detta eventet handlar inte lika mycket om träning som mina andra utan kan ses mer som en utbildninghelg för den som är intresserad av kost och hälsa. Det som är unikt för stället vi har valt att vara på den här gången är att de bedriver lantbruk med egen ekoligisk grönsaksodling och egna djur med kor, grisar, lammm hönor och bin. Så maten du äter här är i allra högstra grad närproducerad och lagad från grunden av rena råvaror. Jag ser otroligt mycket fram emot den här helgen.

IMG_1214Men innan dess så tänkte jag faktiskt unna mig att gå på ett eget event. Jag kan inte minnas när jag var deltagare och inte arrangör på något event senast och funderar över om jag någonsin har varit det. Men när Concept i Jönköping arrangerar BE WISE och en utav Sveriges främsta näringsfysiologer föreläser vill jag i allra högsta grad vara på plats. Så som det ser ut nu så har jag en ledig helg framför mig där jag själv ska få inspireras av andra och DET ser jag fram emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s