susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

Vacker VätternBild: Anders

Lång dag i stan idag också men inte längre än att jag hann med lite brödbak när jag kom hem. Eller brödbak vete i tusan om man kan kalla det när man mer eller mindre blandar en påse frön med vatten, häller det i en plåt och gräddar en stund i ugnen. Idag blandade jag i pepparkakskryddor vilket verkligen visade sig vara en hit. Men känner jag den här familjen rätt finns det inte en smula kvar av det här fröknäcket inom några dagar. Någon bild lyckades jag dock inte få till så istället bjuder jag på en fin vy över Vättern en ljummen sommarnatt i Juli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s