susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

blåbärhallonTisdagar brukar ju betyda tips från köket numera men eftersom jag inte landade hemma förrän efter 22.00 idag blev det inga nya kostexpriment. Istället kan jag ge några tips om hur jag gör med kosten de dagar jag är på resande fot. Just idag gjorde jag precis så som jag helst vill göra varje dag. I går förberedda jag mina matlådor och hade allt klart i kylskåpet när det var dags att dra till färjan i morse. Eftersom jag hade lunchmöte med Christian Kirchberger blev det lyxlunch på Spira men mättande mellanmål fanns med i väskan för att slippa spontanhandla något på stan.

maj_nötter-1Mitt första mellanmål var kokt ägg och paranötter och mellanmål nummer två var kesella med hallon. I morse lade jag kesellan i en burk och hällde över massor av frysta hallon. De frysta hallonen höll kesellan kall och den klarade sig utmärkt bra tills det var dags för mellis vid tre-tiden. Det här upplägget gav energi som räckte hela dagen och jag hann vare sig bli vrålhungrig eller sötsugen. Så här bra blir det sannerligen inte alltid men varje gång jag lyckas med planeringen så blir jag påmind om hur värt det är att vara väl förberedd med bra mat under långa arbetsdagar. Morgondagen blir lika lång och även då mestadels på språng så nu ska jag banne med se till att upprepa mitt upplägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s