susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

GrönkålDet är bara några dagar sedan jag satt i fikarummet på Friskis med Ulrika och pratade om hur himla skönt det var att jag inte drabbats av några bedrövliga bakterier och blivit förkyld som så många andra. Säg nu inte för mycket sa Ulrika för det är väl just när man gör det som man blir drabbad. Nu är jag visserligen inte av den skrockfulla typen men mycket riktigt sitter jag här nu dunderförkyld med rödsprängda ögon, hostig, snuvig och hes. Så dagens mötesmarathon i stan fick bokas om. Jag hade nog kunnat kämpa mig igenom en arbetsdag idag men det känns inte särkilt bra att dyka upp dyngförkyld på ett möte där man ska prata friskvård. Bröd paleoSå idag har jag hunnit med massor av administrativa uppgifter och tog mig också lite mer tid till att stå i köket för att fixa middag. På skördefesten i lördags fick jag en hel knippe med grönkål som jag verkligen inte ville att den skulle förgås. Så idag letade jag fram det allra enklaste recept man kunde tänka sig på nätet och fick till en himla fin grönkålssoppa. Till soppan serverades ett bröd som jag tipsat som tidigare. Ett grymt gott paleobröd. Recept hittar ni här. Försökte övertala knoll och tott att man blir urstark av grön soppa men det fungerade tyvärr inte. Du får ha din häxbrygd för dig själv mamma, sa en soppvägrande åttaåring.  Så nu håller jag tummarna för att min häxbrygd fungerar mot en kraftfull förkylning. Redan i morgon vill jag vara fullt frisk igen så jag kan köra fredagsfys i simhallen med Marcus. Hur det blir med den saken vet jag först i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s