susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

PlaygroundJag älskar känslan av nystart och nu börjar det på riktigt dra ihop sig tills det är dags för mig. Dags att växla upp och målmedvetet börja fokusera på framtida utmaningar. Så länge jag kan minnas har jag haft mål med min träning. Stora mål, små mål, vissa mer utmanande, andra mindre. Men det är så jag funkar. Mål gör underverk med min motivation. Efter min sista Ironman 2014 så har jag inte haft något mål och har varit ett medvetet val som jag inte ångrar en sekund. Även om jag har haft problem med motivationen ibland så har det varit skönt att få släppa den där kompromisslösa målmedvetenheten som jag kan plocka fram när det behövas.

Welcome PlaygroundMen nu har jag så smått börjat strya upp saker och ting och hade idag ett oerhört inspirerande möte med Concept som är en utav mina samarbetspartners. Under Oktober månad kommer jag göra mina första tester hos Concept för att sen följa upp och hålla koll på att jag utvecklas av min träning. Mindre mellanmjölk och hellre kvalitet än kvantitet. Looking forward!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s