susannedalsatt

Föreläsare, Träningscoach, Inspiratör

BE WISEFörkylningen håller ett stadigt grepp om mig. Jag gör givetvis allt jag kan för att bli fullt frisk så fort det bara går men det verkar vara en seg historia det här. Vilar från träningen, bombar med bra mat och försöker sova de timmar jag behöver under natten. Just sömnen har det dock blivit lite si och så med. En kväll kom jag i säng på tok försent i förhållande till när jag skulle gå upp och natten efter var det ett litet troll som hade växtvärk. Ordentligt med sömn brukar annars göra underverk med mig om jag känner mig lite nedsatt så kanske kan detta vara en del i att jag inte känner mig bättre. Jag tog mig dock iväg till BE WISE-eventet Concept som jag sett fram emot så oerhört mycket.

Kristina föreläser Tyvärr blev det kanske inte riktigt så bra som jag hade hoppats på då jag inte kunde vara med på alla pass jag bokat. Men bortsett från det får själva eventet högsta betyg för sitt oerhört proffsiga arrangemang . Dagens höjdpunkt för mig var definitvt att både få träffa och lyssna på min vän och kollega Kristina Andersson. Förutom att Krstina är en kanongo tjej är hon en briljant föreläsare. Hennes ämnen för dagen var ”Bakteriernas roll” och Kost och prestation där den förstnämnda föreläsningen gav mig massor av ny kunskap om hur viktigt det är att magen mår bra bra för att resten av kroppen ska fungera.

IMG_2477 Så jag hade en superbra dag på Concept igår även om jag var ganska matt när jag hoppade in bilen och åkte till Gränna för att möta upp resten av familjen som varit i Göteborg på Bokmässa. Kvällen blev tidig och idag har vi hängt hemma och mest skrotat omkring hela dagen. Siktar på att komma tidigt i säng i kväll igen för att förhoppningsvis vakna upp i morgon med ny kraft och energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s